Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Doe Mee Met De Tv Vraag Van De Dag

De Slimste Mens app: Word de slimste van Nederland

Doe mee met de tv-vraag van de dag

Ben jij een echte kenner van actualiteit, geschiedenis, aardrijkskunde en popcultuur? Dan is de De Slimste Mens app dƩ uitdaging voor jou! Met deze app kun je dagelijks meedoen met de tv-vraag van de dag en testen of jij net zo slim bent als de kandidaten in het populaire televisieprogramma.

De app is gratis te downloaden en biedt een leuke en uitdagende manier om je kennis te testen. Elke maandag tot en met vrijdag verschijnt er een nieuwe puzzel, die je tot 17:00 uur kunt oplossen. De vragen zijn gevarieerd en lopen uiteen van historische feiten tot actuele gebeurtenissen. Voor elke vraag krijg je drie mogelijke antwoorden, waarvan er maar Ć©Ć©n juist is.

Word zelf De Slimste Mens ter Wereld

Naast de dagelijkse tv-vraag biedt de De Slimste Mens app ook andere uitdagingen, waaronder de 3-6-9 puzzel. Deze puzzel is een echte breinbreker, waarbij je met drie getallen een rekensom moet maken die uitkomt op negen. De app geeft je hints om je op weg te helpen, maar het is aan jou om de oplossing te vinden.

Wil je jezelf meten met de slimste mensen van Nederland? Download dan nu de De Slimste Mens app en doe mee met de tv-vraag van de dag! Wie weet ben jij wel de slimste van het land.


Komentar